AcasăDiverseCum puteti face rapid un Veggie Burger de acasa

Cum puteti face rapid un Veggie Burger de acasa

Daca aveti pofta de un burger vegetarian, nu trebuie sa mai mergeti la restaurant. Trebuie doar sa urmati pasii urmatori pentru a-l prepara de acasa:1. Luati o tigaie de marime medie, in care fierbeti apa cu putina sare.
2. Dupa ce a fiert apa, adaugati boabele de grau si lasati-le timp de 45 sau 50 de minute pana cand se inmoaie.
3. Cand sunt gata, strecurati apa si intindeti boabele de grau pe o foaie de hartie de copt pana cand se racesc.
4. Puneti cateva ciuperci porcini intr-un bol. Acoperiti-le cu o cana de apa fierbinte si lasati-le timp de 20 de minute sa se inmoaie. Strecurati lichidul, dar pastrati aproximativ ¼ de cana pentru mai tarziu.
5. Intr-o cratita mare, incalziti la foc mediu doua lingurite de ulei.
6. Caliti o salota si amestecati pana cand se inmoaie, lucru ce dureaza aproximativ 3 minute.
7. Adaugati ciuperci shitake peste salota si lasati-le pentru 6 pana la 8 minute. Le puteti amesteca din cand in cand.
8. Cand ati terminat cu ciupercile shitake si salota, puneti-le intr-un blender si amestecati-le pana cand obtineti o compozitie omogena, dupa care adaugati ciupercile porcini si boabele de naut. Nu uitati de lichidul de la ciuperci pe care l-ati pastrat mai devreme.
9. Transferati combinatia intr-un bol mai mare si condimentati cu sare si piper. Formati chiftelele folosind oua si morcovi. Acest amestec este destul pentru patru chiftele, pe care ar trebui sa le asezati pe o farfurie si sa le lasati descoperite pentru cel putin 30 de minute.
10. Prajiti chiftelele in doua lingurite de ulei la foc mediu sau mare, pana cand capata o culoare maronie. Ar trebui sa ajunga 4 minute pentru fiecare parte.
11. Radeti branza deasupra, acoperiti-le si asteptati pana cand branza se topeste.

Acum puteti servi chiftelele cu topping-urile voastre preferate.

RELATED ARTICLES

Cele mai populare