Ce poate fi mai placu decat o curte frumos iluminata, o gradina de vara in care sa iti poti petrece serile in relaxare?

Oricine locuieste la casa si viseaza la un astfel de decor are posibilitatea sa isi indeplineasca visul. Iata ca deranjul specific becurilor clasice, a lampilor si montarea lor iese din calcul.

Vorbim acum despre proiectoare Led, un concept care prinde tot mai mult contur si pe buna dreptate.

Se pare ca aceasta metoda de iluminat a cucerit atentia unui public vast, iar asta se datoreaza nu doar eficiente pe care o prezinta, ci si celorlalte avantaje de care vine insotita.

Proiectoarele led, pentru un iluminat eficient

Motivele pentru care tot mai multi inclina spre aceasta solutie de iluminat extern sunt numeroase.

Mai jos gaseste o parte din cele mai importante, pe care oricine pune un accent mare atunci cand se orienteaza sa faca o astfel de investitie.

Acestea presupun o montare usoara, indiferent ca este vorba despre iluminatul exterior sau cel interior. Viata lunga pe care o prezinta, durabilitatea lor este cu siguranta un plus considerabil.

Nu mai necesita deci schimbare constanta asa cum se intampla in cazul becurilor cu halogen. De fapt durata de viata a unui proiector led este de pana la 10 ori mai mare decat a becurilor conventionale.

Lumina puternica este un alt plus pe care il prezinta aceste sisteme. Lumina specifica lor este asemanatoare cu cea a zilei, fiind si motivul pentru care se folosesc cu succes proiectoare led pentru a ilumina stadioane, printre altele. Bineinteles, in cazul acestora este vorba despre proiectoare de puteri mari.

Amintim si rezistenta crescuta pe care o prezinta in caz de temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute. In comparatie cu alternativele, acestea fac fata cu succes unor temperaturi variate.

De altfel, este si un motiv pentru care pot fi montate cu incredere in interior, unde sunt expuse intemperiilor. Sunt deci impremeabile la fluctuatiile de temperaturi, ramanand stabile si functionale.

In functie de modelul ales, proiectoarele led pot include in dotare si senzori de miscare. Practic lumina se aprinde atunci cand detecteaza miscare. Acest tip de proiector este ideal pentru curte, de preferat cu o intensitate medie de lumina.

In acest fel proprietarul stie cand cineva intra in curte – invitat sau neinvitat. Este mai confortabil si pentru acesta, pentru ca nu mai trebuie sa bajbaie pe intuneric atunci cand se intoarce tarziu acasa.

De altfel, daca detii camere de supraveghere, proiectorul led va favoriza o inregistrare mai clara a imaginilor. Este un avantaj in caz de infractiune.

Nu in cele din urma, putem spune ca si pretul aferent unui astfel de sistem de iluminare este unul avantajos. Desigur, conteaza si sursa din care este achizitinat. Magazin Non Stop este un e-shop de unde multi cumpara cu incredere, avand in vedere costurile rezonabile ale produselor furnizate.

2 thoughts on “Un iluminat durabil si eficient, cu proiectoare led

  1. In plus, informatiile oferite despre modul corect de reciclare a deseurilor electronice sunt extrem de utile si ar trebui sa fie cunoscute de cat mai multe persoane. Reciclarea responsabila poate contribui semnificativ la protejarea mediului si la reducerea poluarii.

  2. Articolul dezbat foarte bine subiectul impactului negativ al deseurilor electronice asupra mediului inconjurator si ne ofera solutii concrete pentru a reduce acest impact. Este important sa constientizam gravitatea acestei probleme si sa actionam in consecinta.

Comments are closed.