Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/r88428eman/public_html/gomi.ro/wp-content/themes/chromenews/functions.php on line 451

Un sifonier si o comoda reprezinta piese de mobilier compuse din mai multe sertare/usi si sunt destinate sa gazduiasca hainele, lenjeria intima, prosoapele, etc.

Exista numeroase modele, pentru toate gusturile si toate stilurile.


Pentru a gasi comode pliate pe nevoile tale sau un sifonier pentru dormitor, urmeaza sfaturile de mai jos.

La ce este util un sifonier sau o comoda?

Principala intrebuintare a unui sifonier sau comode este aceea de a depozita textilele impaturate (spre deosebire de un dressing in care asezam hainele pe umerase).

Gasim acest tip de mobilier in camera copilului de obicei dar si intr-o camera de adult, intr-un hol sau intr-un dressing.

In majoritatea din cazuri, comoda este alcatuita din mai multe sertare.

Unde se pot amplasa?

Toti cei care sunt in cautare de spatii de depozitare menite sa optimizeze spatiul din locuinta ar trebui sa opteze pentru un sifonier sau o comoda.

Se pot amplasa in camera copilului, in camera adolescentului, in hol, dormitor sau sub scara interioara.

Comoda este o piesa de mobilier mai voluminoasa si permite depozitarea unui volum destul de mare de lucruri.

Exista comode in mai multe dimensiuni, cele mai inalte din ele pot ajunge la o inaltime de 1,50 metri.

Ce stil putem alege?

Poti opta pentru un total-look in privinta sifonierului sau comodei pentru a se potrivi cu incaperea in care o asezi si pentru a te asigura de faptul ca nu faci asocierile gresite.

Insa, poti asocia si stiluri diferite (stilul scandinav se potriveste in general cu mai multe alte stiluri).

Comoda de calitate este esentiala pentru un dormitor

Comoda este deosebit de utila intr-un dormitor deoarece se poate folosi in mai multe scopuri.

{{clean2}}
{{clean3}}

2 thoughts on “Cum alegem inteligent sifonierul si comoda?

  1. Ma bucur ca exista initiativa de a informa oamenii cu privire la importanta reciclarii deseurilor electronice. In ziua de azi, tehnologia avanseaza rapid si tot mai multe dispozitive devin invechite, ceea ce duce la cresterea cantitatii de deseuri electronice. Trebuie sa fim responsabili si sa ne implicam activ in solutionarea acestei probleme.

  2. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra impactului pe care il au deseurile electronice asupra mediului inconjurator. Este important sa constientizam gravitatea acestei probleme si sa luam masuri pentru a reduce poluarea generata de aceste echipamente. Reciclarea corecta a deseurilor electronice poate contribui semnificativ la protejarea planetei noastre.

Comments are closed.