A nu se interpreta gresit: acest articol nu are intentia de a induce negativism in niciun fel, forma sau mod. Am vrea doar sa ajutam oamenii si sa ii facem constienti de aspectele ce pot avea un impact negativ asupra lor, asa incat sa isi poata trai vietile cu zambetul pe buze.„Nu am pic de incredere in perfectionismul uman. Cred ca efortul umanitatii nu va avea niciun aspect apreciabil asupra omenirii. Omul a devenit mai activ – nu mai fericit – nici mai intelept decat era acum 600 de ani.” – Edgar Allan Poe

Ne pare rau daca aveti in acest moment suspiciuni ca partenerul v-ar insela. Este ceva prin care majoritatea dintre noi, daca nu toti, trecem la un moment dat in viata.

V-ati dedicat trup si suflet intr-o relatie pe care voi o credeati de lunga durata. Din pacate, ceva pare nelalocul lui si simtiti ca trebuie sa stiti daca Ion/Maria va joaca pe la spate (sau stiti deja dar aveti nevoie de dovezi clare pe care sa le aratati partenerilor si sa ii puneti in fata faptelor.)

Dupa cum stiti, infidelitatea poate fi fizica, emotionala sau ambele. Nimic din ceea ce o persoana care insala face nu este corect dar ati putea primi cuvantul acela de paranoic daca i-ati arunca acuzatiile fara dovezi si, mai mult, i-ati instiga pe cei care insala sa fie mai vigilenti in deceptiile lor. Chiar daca le expuneti doveziile in fata ochilor, cercetarile voastre ar putea fi receptate cu negare sau, posibil, violenta.

Iata cele 5 metode prin care sa prindeti o persoana care insala:

1. Verificati-i computerul sau/si telefonul
In era si in zilele in care traim, este mai usor ca niciodata sa inseli prin intermediul suprematiei tehnologice. Vestea buna este ca a usurat si prinderea respectivei persoane prin doua moduri, cu conditia sa nu aiba parola sau daca stiti care este.

Din moment ce telefonul este cel mai popular, verificati toate apelurile, pozele, istoria paginilor web, toate serviciile de mesagerie folosite si verificati daca jumatatea voastra foloseste modul incognito in mod frecvent, din moment ce unele lucruri nu vor aparea in istoria motorului de cautare folosit de obicei. Asta nu inseamna ca laptopul de la munca nu trebuie verificat; ar putea fi chiar locul de producere al daunei.

2. Folositi aplicatiile pre-stabilite

Telefoanele Iphone au un sistem incorporat ce va permite sa le localizati relativ usor; totusi, le puteti folosi si pentru a sti in permanenta unde va este partenerul.

Chiar lucreaza pana tarziu sau este un pretext pentru a nu veni acasa si de a face Dumnezeu stie ce? Odata setat, tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti acea locatie si, daca este necesar, sa mergeti acolo. Astfel ne incadram perfect in punctul urmator.

3. Vizite surpriza sau terminarea programului mai devreme

Aveti grija; acum chiar o sa aflati ce se intampla in viata lui Ion/Maria. Va amageste Maria dinadins? Este Ion mai mereu in birou, asa cum spune? Daca nu se intampla nimic rau, partenerii vostri de viata se vor bucura sa va vada dar vor fi acaparati de munca.

Binenteles, in cel mai rau caz, ii veti gasi la un bar sau intr-o camera de hotel cu altcineva, dupa ce v-au mintit. Daca partenerii vostri nu muncesc, injumatatirea programului sau plecarea mai devreme inspre casa este o metoda buna de a separa povestile de fapte.

4. Uitati-va dupa bonuri suspicioase

Daca persoana iubita va insala, cel mai probabil ca a lasat o pista de hartii. Ar putea fi formata din orice, incepand cu bonuri de la un hotel sau o farmacie (pentru prezervative sau pastile) si pana la lenjerie intima sau vacante de sfarsit de saptamana, justificandu-le precum calatorii de afaceri sau cursuri de pregatire la care numai angajatii pot merge.

Aceste chitante se pot afla in torpedoul masinii ori intr-un buzunar sau geanta, uitate fara grija dupa o intalnire sau o aventura.

5. Angajati un detectiv particular (DP)

Daca nu gasiti nimic dar sunteti siguri ca ceva se intampla fara cunostinta voastra sau subtilitatea nu este punctul vostru forte, angajarea unui DP este o solutie mult mai buna.

In plus, aceste persoane au opinii neutre, asa ca nu veti primi nicio emotie sau schimbare de teren din partea acestora; veti primi doar faptele dure, adevarate.

Tineti minte ca, precum sugereaza eruditul Edgar Allan Poe, nimeni nu este perfect, mai fericit sau mai intelept decat persoanele din trecut; doar mai ocupate.

Asa ca, daca perechea voastra este mai ocupata ca niciodata, deveniti si voi mai ocupati prin dovedirea si oprirea umilintei infioratoare si a jocului de-a soarecele si pisica pe seama voastra.

2 thoughts on “5 metode prin care sa prindeti o persoana care insala

  1. Reciclarea este un subiect extrem de important, iar acest articol ofera o perspectiva foarte clara si accesibila asupra acestui proces. Am invatat multe lucruri noi citind acest articol si acum sunt mai motivat sa reciclez si sa contribui la reducerea poluarii. Multumesc pentru informatii!

  2. Articolul de pe gomi.ro este foarte interesant si informativ. Mi-a placut cum au fost prezentate diferitele tipuri de reciclare si modul in care putem contribui la protejarea mediului inconjurator. Este important sa fim constienti de impactul pe care il avem asupra planetei si sa luam masuri pentru a reduce deseurile generate.

Comments are closed.