Anul 2021 a insemnat vanzari record pentru DABSTORE.ro, unul dintre cele mai noi magazine online lansate in Romania.

Pentru prima data de la infiintare, DAB MSP, compania care detine magazinul online, raporteaza o cifra de afaceri neta de peste 1,4 milioane de euro.

Desi anul 2020 a fost la randul sau un record al vanzarilor online datorita debutului pandemiei de COVID-19, compania inregistrand o cifra de afaceri de 1,3 milioane de euro, in 2021 trendul vanzarilor a fost in continuare ascendent.

In 2021 din depozitul DABSTORE au fost livrate comenzi online catre peste 20.000 de clienti din toata Romania, in crestere cu 7,7% fata de 2020.

Cea mai mare crestere inregistrata a fost pe segmentul de produse Apple unde vanzarile noilor iPhone, iPad si MacBook au depasit toate asteptarile companiei.

Daca in 2020 vanzarile produselor Apple au reprezentat in jur de 15-20% din cifra de afaceri, la finalul anului 2021 acestea au atins si chiar depasit 40%.

Pe langa arhicunoscutele deja produse ale Apple, DABSTORE are in portofoliu peste 30.000 de produse IT&C disponibile pentru livrare in 24h oriunde in Romania.

„Desi in 2018 cand am lansat magazinul online ne doream sa concuram cu marii retaileri din Romania prin comercializarea de electrocasnice si televizoare, in 2021 ne-am dat seama ca am plecat pe un drum foarte aglomerat si cu multe probleme de logistica.

Am sters rapid cu buretele tot ceea ce ne-am propus la inceput si am decis sa mergem in directia care a facut din DAB MSP o companie apreciata de clienti premium chiar din 2008: IT-ul cu accent pe Apple, Sistemele de Securitate Fizica si Solutiile Smart Home”, explica Bogdan Dragomir, CEO DABSTORE.

Investitii de 100.000 de euro in automatizari, logistica si in infrastructura IT.

Compania a investit peste 100.000 de euro in ultimii 2 ani in automatizarea proceselor de business din logistica si in infrastructura IT.

La prima vedere suma investita in tehnologie nu pare exagerata insa DABSTORE implementeaza peste 70% dintre solutii cu propria echipa de ingineri IT.

Compania lucreaza cu un singur furnizor extern in IT, pentru dezvoltarea software-ului de eCommerce.

Stocuri sincronizate in timp real cu depozitul si termen de livrare corect

DABSTORE.ro este unul dintre putinele magazine online din Romania care afiseaza stocul produselor din depozitul propriu si al furnizorilor in timp real.

Avand o sincronizare la minut intre toate gestiunile, inclusiv ale furnizorilor, utilizatorul poate comanda doar produsele disponibile 100%. Compania pune foarte mare accent pe satisfactia clientului din online.

Tinta DABSTORE in 2022: Dezvoltarea automatizarilor si cresterea cu 50% a cifrei de afaceri fata de 2021.

Despre DAB MSP, compania din spatele DABSTORE.ro

Fondata in 2008 in Ploiesti cu capital 100% romanesc, DAB MSP este o companie care timp de 10 ani a activat exclusiv in domeniul IT.

Din 2008 pana in 2018 a fost doar furnizor de servicii IT premium pentru companii iar din 2018 a lansat propriul magazin online pentru pasionatii de tehnologie, DABSTORE.

Contact Marketing & Presa:
Bogdan Dragomir
CEO, DABSTORE & DAB MSP ROMANIA
E-mail: [email protected]
Telefon: +4 021 9792

Electronice si Electrocasnice
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “DABSTORE.ro raporteaza pentru 2021 o cifra de afaceri de peste 1,4 milioane de euro

  1. Recomand cu caldura acest articol celor care sunt pasionati de alergare si doresc sa isi imbunatateasca experienta sportiva. Este plin de sfaturi practice si utile pentru alegerea pantofilor potriviti pentru fiecare tip de alergator.

  2. Am descoperit multe informatii noi citind acest articol despre pantofii de alergare. Este impresionant cum un simplu detaliu precum talpa pantofilor poate face diferenta in performanta sportiva si in prevenirea accidentarilor.

  3. Am fost mereu confuz in privinta tipului de pantofi de alergare pe care ar trebui sa ii achizitionez, insa acest articol mi-a clarificat multe lucruri. E important sa tii cont de tipul de suprafata pe care alergi si de tipul de pronatie.

  4. Articolul de pe Gomi.ro despre cum sa iti alegi pantofii potriviti pentru alergare este foarte util si informativ. Imi place ca sunt prezentate mai multe aspecte importante de luat in considerare atunci cand alegi incaltamintea potrivita pentru alergare.

Comments are closed.