AcasăDiverseCum sa le alegi uscatorul de rufe potrivit

Cum sa le alegi uscatorul de rufe potrivit

Capacitatea unui uscator de rufe descrie cate kilograme de rufe umede poate suporta tamburul. Nu este cazul masinilor de spalat, ale caror detalii se refera la rufe uscate.

Deoarece hainele sunt semnificativ mai grele dupa spalare decat inainte, ar trebui sa cumperi uscatoare de rufe cu capacitati mai mari. Daca masina de spalat rufe contine aproximativ sase kilograme, uscatorul ar trebui sa tina in mod ideal opt sau noua kilograme.

De regula, uscatoarele cu o capacitate de trei pana la cinci kilograme sunt potrivite pentru gospodariile singure. Gospodariile de doua persoane ar trebui sa opteze pentru un tambur de cinci pana la sase kilograme, iar familiile numeroase ar trebui sa investeasca intr-un model cu o capacitate de sapte pana la noua kilograme.

Uscator rufe electric

Cel mai economic uscator rufe electric are clasa de eficienta energetica A+++. Acesta consuma cea mai mica cantitate de energie electrica si astfel economiseste costurile cu electricitatea, in comparatie cu dispozitivele cu un rating mai scazut.

Citeste continuarea aici: Cum sa le alegi uscatorul de rufe potrivit

RELATED ARTICLES

Most Popular

Placi de indreptat parulFeliatoarePelerineRochii sexyPrelungitoare si prizeTreninguriHelanciVictoria's SecretMese de sticlaGenti pentru scuteceBluze cu dantelaApa de toaleta pentru femeiSapunuri solideGeluri de rasFotolii balansoarSeturi de oalePortjartiereHair stylingGhiozdaneRochii de varaRechizite scolareCasute pentru copiiBicicleteBalsamuri de parEsarfeTelevizoare oferte de Black FridaySeringiScaune si fotoliiTricouri cu imprimeuManusi SkiJocuri de societateGhete piele naturalaFotolii tapitate cu stofa si piciodare din lemnTableteJachete damaPerne sezutFotolii copiiAdidasi dama negriDulapioare cu sertareAplice de peretePiloteAparate de masajSandale cu tocSampoanePantofi barbatiCercei din aurRame ochelariMobila livingSuporturi de pixRochii tricotate