AcasăDiverseCum putem vindeca o persoana pe care am ranit-o

Cum putem vindeca o persoana pe care am ranit-o

Uneori, oamenii raman si continua sa lupte, chiar si atunci cand se simt sfasiati in bucati si nu stiu daca vor mai avea sansa sa se simta completi. Cateodata, oamenii decid sa mai ofere cuiva o sansa, chiar daca nu ar merita.Si daca ea face asta, daca trece peste toate minciunile si durerea, alegand viitorul tau, alegandu-te pe tine, in ciuda faptului ca de multiple ori tu nu ai ales-o pe ea, schimba-te.

Accepta ca aceasta calatorie, la care v-ati inscris impreuna, va deveni dificila. Unele zile vor parea un iad. Vor parea de nereparat; ca si cum ea nu te va ierta niciodata. Si poate ca nu o va face, dar incearca.

Ti-a oferit o a doua sansa pentru a-i dovedi ca ii meriti timpul si efortul pe care ea le-a investit in relatie, asa ca trebuie sa fi prezent, sa fi puternic si sa preiei responsabilitatea macar o data in viata ta.

Vor fi zile cand va fi atat de consumata de propriile ganduri, de durerea adanca si intensa pe care o are in suflet, dar nu va spune niciun cuvant. Va da din cap la intrebarea esti bine? Chiar daca nu este, chiar daca este departe de a fi bine, nu este sigura ca mai exista vreo cale de intoarcere.

Va simti acel sir de lacrimi dorind sa curga de fiecare data cand un cuplu se va saruta la televizor si va simti greata si anxietatea formandu-i-se in stomac.

Va vedea fata celeilalte fete atunci cand tu ii atingi buzele si se va intreba cum a fost sa o tradezi. Imagini cu voi doi ii vor trece prin minte de fiecare data cand se simte doborata.

Va uita cum este sa te simti stapan pe tine.

Citeste continuarea articolului aici: Cum putem vindeca o persoana pe care am ranit-o

RELATED ARTICLES

Cele mai populare